
Herkulliset pizzat sopivat erittäin hyvin arkeen ja juhlaan! Parhaan pizzan salaisuus on itse tehty pizzataikina ja tomaattikastike pizzalle.
Tomaattikastike pizzalle
Neljälle lankkupizzalle tomaattikastike.
- 1 purkki 400g tomaattimurskaa
- 1 purkki 400g tomaattipyrettä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 1 tl / 2 kynttä valkosipulia
- 1 tl pippuria
- 1 tl suolaa
- 1 tl yrttiseosta
- oreganoa
Lämmitä kattilassa öljy tomaattimurska ja -pyre. Kuori ja paloittele sipuli sekä valkosipuli. Silppua oreganoa. Lisää tomaattikastikkeeseen sipuli, valkosipuli, oregano, pippuri ja suola. Keitä noin viisi minuuttia.
Vinkki! Jos kastiketta jää, niin sen voi käyttää esimerkiksi jauhelihakastikkeessa!
Pepperoni-mozzarella lankkupizza