Naudan ulkofileevartaat

Naudan ulkofileevartaat
Naudan ulkofileevartaat

Herkulliset ja helpot naudan ulkofileevartaat ovat erittäin hyvä kesän grilliruoka. Vartaat sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Naudan ulkofileevartaat

  • Rönkän naudan ulkofilettä
  • paprikaa
  • retiisiä
  • kirsikkatomaattia
  • oliiviöljyä
  • valkosipulia
  • timjamia
  • suolaa
  • pippuria

Pilko liha kuutioiksi. Sekoita öljyn sekaan tuoretta timjamia, suolaa, pippuria ja murskattua valkosipulia. Laita lihat marinoitumaan maustettuun öljyyn. Pese ja pilko paprika ja retiisit. Pese kirsikkatomaatit. Laita aineksia vuorotellen vartaisiin. Sivele lopuksi vartaat vielä mausteöljyllä ja ripottele päälle suolaa sekä pippuria. Anna vartaiden maustua hetki. Grillaa vartaat grillissä, nuotiossa tai takassa. Paistoaika riippuu lämpötilasta, mutta noin 4-6 minuuttia. Ulkofilee saa jäädä kypsyydeltään mediumiksi.

Katso muita naudan reseptejä!