Piparirahka

Piparirahka
Piparirahka

Herkullinen ja helppo piparirahka on erittäin hyvä ja maistuva jälkiruoka. Rahka sopii erityisesti joulupöydän herkuksi.

Piparirahka

  • 150g gluteenitonta maitosuklaata
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g Semper gluteenittomia piparkakkuja
  • kanelia

Murskaa pipareita muruksi, mutta säästä osa koristeeksi. Sulata suklaa joko mikrossa pienellä teholla tai vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä hetken aikaa ja sekoita suklaan joukkoon maitorahka. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita suklaaseoksen joukkoon. Lisää piparin murut ja makusi mukaan kanelia. Tarkista maku. Lisää rahkat tarjoiluastioihin ja koristele esimerkiksi piparilla ja marjoilla.

Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, niin voit käyttää normaaleja pipareja ja mitä vain maitosuklaata!

Piparirahka
Piparirahka

Katso muita jouluun liittyviä reseptejä!

Katso muita jälkiruokareseptejä!