Naudan flank steak

Naudan flank steak
Naudan flank steak

Herkullinen ja helppo naudan flank steak on erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Herkullinen flank steak sopii sekä arkeen että juhlaan.

Naudan flank steak

Flank steak eli kuve, on suurikokoinen murea ja herkullinen liha. Pihvistä tulee erittäin hyvä pannulla tai grillillä paistaessa. Suosittelen jättämään pihvin mediumiksi.

  • n. 500 g flank steak pihvi
  • suolaa
  • pippuria
  • rosmariinia
  • valkosipulia
  • sipulia
  • öljyä
  • voita

Ota pihvi huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistoa, mielellään tunti aikaisemmin. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Anna lihan maustua. Murskaa valkosipulia ja pilko sipulia sekä rosmariinia. Kuumenna pannulla öljyä ja voita, lisää valkosipuli ja rosmariini. Lisää pihvi pannulle ja paista noin 3-4 minuuttia per puoli. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Anna pihvin vetäytyä paiston jälkeen. Nosta pihvi leikkuulaudalle ja leikkaa siitä halutun paksuisia viipaleita.

Vinkki! Pihvin kanssa kannattaa tarjoilla jotain herkullista lisuketta ja kastiketta tai maustevoita, katso resepteistä!

Katso muita naudan reseptejä!

Kastikkeet

Lisukkeet

Seuraa Kreivin keittiötä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet heti kun uusia reseptejä julkaistaan!