Entrecotehampurilaiset

Entrecotehampurilaiset
Entrecotehampurilaiset

Herkulliset naudan entrecotehampurilaiset ovat erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Hampurilaiset sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Entrecotehampurilaiset

Aloita hampurilaisten teko kaura-porkkanasämpylöiden valmistamisesta. Anna sämpylöiden jäähtyä.

Valmista lisukkeeksi esimerkiksi parmesanlohkopotut ja valkosipuli-jalapenodippiä.

Jauha naudan entrecote jauhelihaksi. Muotoile jauhelihasta kuusi 150 gramman pihviä. Lisää pihveihin molemmin puolin reilusti suolaa ja pippuria. Paista pihvejä noin 5-7 minuutin ajan per pihvi. Kun pihvit on käännetty, lisää pihvin päälle aurajuustoviipale, jotta juusto hieman sulaa pihvin päälle. Pihvien paistuessa, pese tomaatit ja rucolat. Leikkaa tomaatit valmiiksi siivuiksi. Paista myös pekonit. Halkaise sämpylät. Kasaa hampurilaiset täytteitä: valkosipuli-jalapenodippiä, rucolaa, tomaattisiivu, pihvi aurajuustolla, pekonisiivu, rucolaa ja kastiketta.