Pihat kuntoon yhdessä!

Pihat kuntoon yhdessä! – kesäprojekti

Olemme startanneet hyvän mielen kesäprojektin yhdessä paikallisten yritysten kanssa. Projektin ajatuksena on kannustaa ihmisiä pihapuuhailuihin ja samalla hyödyntämään paikallisten yritysten palveluja. Projektissa on mukana huikea joukko paikallisia yrityksiä! Koska projektissa on mukana paikallisia yrityksiä, niin osa videoista sisältää kaupallista yhteistyötä.

Koronatilanteen myötä ihmisillä voi olla enemmän aikaa esimerkiksi pihalla touhuamiseen. Pihatöihin keskittyminen tuo mukavaa sisältöä arkeen ja se voi myös auttaa selviytymään karanteenista. Tällaisessa tilanteessa on mukava, että on jokin asia mihin keskittää energiansa. Nyt on hyvä aika esimerkiksi hoitaa roikkumaan jääneitä pihatöitä tai toteuttaa omia pihahaaveita. Pihahommien lomassa voi grillailla ja hyödyntää itsekasvatettuja herkkuja.

Kuinka rakentaminen sujuu? Miten rakennetaan ja sisustetaan kaunis pergola / kesäkeittiö? Mitä kaikkea syötävää puutarhassa, kasvimaalla ja kasvihuoneessa kasvatetaan? Miten terassi kannattaa käsitellä? Entä mitä kaikkea nikkaroitavaa keksitään?

Kohta saa vetää remppahaalarit niskaan ja laittaa hihat heilumaan! Luvassa tietenkin myös grillaamista ja itsekasvatettujen herkkujen hyödyntämistä ruoanlaitossa.

Kesän ajan julkaisemme projektin videoita Youtubessa ja Facebookissa! Materiaalia tulee myös muualle sosiaaliseen mediaan ja tänne nettisivuille. Seuraamalla Kreivin keittiötä, pysyt mukana projektissa! Tule seuraamaan meidän projektia, kenties itsekin inspiroidut!

Pihat kuntoon yhdessä! Osa 1: Kreivin keittiö ja yrittäjien tukeminen