Graavisiikaleivät ovat erittäin herkullinen välipala. Siikaleipä sopii erittäin hyvin jouluun. Maistuvat leivät sopivat arkeen sekä juhlaan!
Graavisiikaleivät
- Paraspala jälkiuunileipää
- voita
- graavisiikaa
- kananmunia
- suolaa
- salaattia
- tilliä
Laita kananmunat kattilaan kylmään veteen. Kun vesi kiehuu, niin aloita laskemaan aikaa. Keitä munia kuusi minuuttia, jos haluat niiden jäävän pehmeäksi. Jos haluat munat kovina, niin keitä kahdeksan minuuttia. Kaada kuuma vesi pois ja lisää kylmä vesi. Jäähdyttämisen avulla kuoret irtoavat helpommin. Kuori kananmunat ja leikkaa siivuiksi. Ripottele suolaa kananmuniin.
Anna voin lämmetä huoneen lämmössä hetken aikaa. Voitele jälkiuunileivät voilla. Lisää kananmunasiivuja, salaattia ja graavisiikaa. Lisää lopuksi tuoretta tilliä.