Poron ulkofileepihvit

Poron ulkofileepihvit
Poron ulkofileepihvit

Herkulliset ja helpot poron ulkofileepihvit ovat erittäin hyvä ja maistuva ruoka! Ulkofileepihvit sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Poron ulkofileepihvit

  • 400g Rönkän poron ulkofileetä
  • rosmariinia
  • öljyä
  • voita
  • suolaa
  • pippuria

Ota poron ulkofilee huoneen lämpöön puoli tuntia ennen paistoa. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin reilusti suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Lisää pannulle myös pilkottua tuoretta rosmariinia. Lisää filee kuumalle pannulle ja paista noin 3-5 minuuttia per puoli. Paistoaika riippuu fileen paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Halutessasi voit leikata fileen pieniksi pihveiksi ja paistaa erikseen, jolloin paistoaika on pienempi. Anna fileen vetäytyä foliossa hetki ja tarjoile.

Katso muita pororeseptejä!