Herkulliset ja helpot naudan sisäfileepihvit pannulla on erittäin hyvä ruoka. Naudan sisäfileepihvit sopivat sekä arkeen että juhlaan.
Naudan sisäfileepihvit pannulla
- naudan sisäfileepihvit
- öljyä / voita
- rosmariinia
- pippuria
- suolaa
Ota pihvit huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistoa, mielellään ainakin tunti ennen. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla öljyä, voita ja rosmariinia. Lisää pihvit pannulle ja paista kuumalla pannulla noin kaksi ja puoli minuuttia per puoli. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Anna vetäytyä foliossa kymmenen minuuttia ja tarjoile.
Vinkki! Pihvin kanssa kannattaa tarjoilla jotain herkullista lisuketta ja kastiketta tai maustevoita, katso resepteistä!