Naudan sisäfilee uunissa

Naudan sisäfilee uunissa
Naudan sisäfilee uunissa

Herkullinen ja helppo naudan sisäfilee uunissa valmistettuna on erittäin hyvä ruoka. Sisäfilee sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Naudan sisäfilee uunissa

  • Rönkän naudan sisäfilettä
  • öljyä / voita
  • suolaa
  • pippuria
  • valkosipulia
  • rosmariinia

Poista lihasta tarvittaessa kalvot. Hiero lihan pintaan reilusti suolaa ja pippuria. Murskaa valkosipulia ja pilko rosmariinia, lisää nekin lihan pintaan. Anna lihan maustua hyvin. Paista lihaa kuumalla pannulla joka puolelta siten, että se saa kauniin värin pintaan. Lisää liha vuokaan ja lisää siihen paistolämpömittari. Paista lihaa uunissa 140 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 53-56 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa. Leikkaa liha siivuiksi. Tarjoile jonkun herkullisen lisukkeen / kastikkeen kanssa!

Lisukkeet!

Kastikkeet!

Katso muita naudan reseptejä!