Aamupalapelti

Aamupalapelti
Aamupalapelti

Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Ajattele tätä: ei tiskattavia paistinpannuja tai puurokattiloita, ei edes rasvaroiskeita! Kokoa pellille haluamasi aamupala. Sujauta se uuniin, nosta jalat pöydälle ja nauti aamukahvisi rauhassa. Nosta aamupalapelti suoraan pöytään ja voit nauttia helpon sekä herkullisen aamupalan. Tässä esimerkki Kreivin keittiön sunnuntain aamupalasta!

Aamupalapelti

  • 2 dl gluteenitonta kaurahiutaletta
  • 5 dl vettä
  • 2 tomaattia
  • kirsikkatomaatteja
  • broccoliineja
  • gourmet pekonia
  • 1 paprika
  • 3 kananmunaa
  • yrttimaustetta
  • suolaa
  • pippuria
  • (puuron päälle mustikoita ja granolaa)

Laita pellille leivinpaperi, johon kasaat aamupalat. Kaada kahteen puurokulhoon molempiin 1 dl kaurahiutaletta, 2 ½ dl kiehuvaa vettä ja ripaus suolaa. Sekoita puurot. Pese tomaatit, broccolinit ja paprika. Halkaise tomaatit, lisää niihin yrttimaustetta ja nosta pellille. Lisää pellille myös kirsikkatomaatteja ja broccoliineja. Lisää broccoliineihin ripaus suolaa. Leikkaa paprikasta paksuhkoja renkaita. Laita paprikarenkaat pellille ja lisää niihin kananmunat. Laita pellille myös gourmetpekonia. Lisää kananmuniin suolaa ja pippuria.

Paista uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia. Nosta pelti suoraan pöytään ja nauti helposta aamupalasta! Halutessasi voit lisätä puuron päälle esimerkiksi mustikoita ja granolaa.

Katso muita välipalareseptejä!