Porowok

Porowok
Porowok

Herkullinen ja helppo porowok on erittäin hyvä ruoka! Wok sopii sekä arkeen että juhlaan. Ihana ja maistuva suomalainen versio wokista!

Porowok

  • 400g Rönkän poronkäristystä
  • 2 sipulia
  • 200g punakaalia
  • 200g lehtikaalia
  • 100g herkkusieniä
  • 200g riisinuudelia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pinjansiemeniä
  • öljyä
  • voita
  • rosmariinia
  • suolaa
  • pippuria

Pilko poronkäristys paloiksi ja paista voissa pannulla. Kuori ja pilko sipuli, lisää käristyksen joukkoon. Mausta käristys suolalla ja pippurilla. Kun olet ruskistanut käristyksen, anna käristyksen paistua pienellä lämmöllä kannen alla noin 20-30 minuuttia. Käristyksen hiljalleen kypsyessä, pilko punakaali, lehtikaali ja sienet. Laita omalle pannulle öljyyn paistumaan punakaali, lehtikaali ja sienet. Kuori ja pilko valkosipuli, lisää muiden kasvisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kasvikset paistuvat, voit kypsentää riisinuudelin. Lisää riisinuudelit kiehuvan kuumaan veteen hautumaan kolmeksi minuutiksi, mutta älä kuitenkaan keitä nuudeleita. Paahda pannulla pinjansiemeniin väriä ja makua. Kun kaikki ovat valmiit, voit sekoittaa wok-ainekset keskenään. Tarkista maku ja tarjoile!

Katso muita pororeseptejä!