Lohirieskaneliöt

Lohirieskaneliöt
Lohirieskaneliöt

Herkulliset ja helpot lohirieskaneliöt ovat hyvä alkupala. Alkupalat ovat tärkeä osa ruokailua. Alkupala herättää ruokahalun!

Lohirieskaneliöt

  • kaurarieskaa
  • kylmäsavustettua lohta
  • ruohosipulista tuorejuustoa
  • ranskankermaa
  • tuoretta tilliä
  • sitruunamehua

Valmista kaurarieska ohjeen mukaan itse tai käytä valmista rieskaa. Leikkaa rieska pieniksi neliöiksi.

Sekoita tuorejuustoon ranskankermaa ja sitruunamehua. Tarkista maku. Leikkaa lohi pienehköiksi palaisiksi. Lisää rieskaneliön päälle tuorejuustoseosta. Taittele päälle myös lohipala ja lisää tilliä.

Katso muita alkupaloja!