Kreivin keittiö

Tervetuloa Kreivin keittiöön!

Kreivin keittiössä vispilöitä heiluttamassa kemiläinen 29-vuotias Jenni Kreivi. Keittiön virallisena koemaistajana toimii chihuahua Maikki. Olen sellainen itseoppinut amatöörikokki!

Herkullisia reseptejä arkeen ja juhlaan!

Omaa uraani teen Rikosuhripäivystyksen keskustoimistolla, joten tätä teen ihan vaan harrastuksenani. Ruuanlaitto ja leivonta ovat erittäin lähellä sydäntä. Sen lisäksi tykkään kovasti valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Kesät vietän takapihallani puutarhassa touhuillessa ja totta kai grillaillessa. Lempiharrastuksiini kuuluu myös remontointi ja nikkarointi. Näistä kuulette varmasti lisää myöhemmin. Ehdottomasti lempiruokani on valkoviini.

Jokainenhan sitten kokkaa ja leipoo omalla vastuulla. Jos esimerkiksi liukastut banaaniin, vedät porkkanan henkeen tai unohdat uunin päälle, en ole vastuussa asiasta. Keliaakikkojen kannattaa tarkastaa tuotepakkauksien sisällöt, ettei vain ole mitään kiellettyä!

Herkullisemman arjen puolesta!

Kreivin keittiössä kaikki kuvat ja reseptit ovat omiani. Reseptejä ja kuvia saa jakaa vapaasti, kunhan jaat sisällön siten, että siinä tulee ilmi sen olevan Kreivin keittiön materiaalia.

Minulle saa halutessaan laittaa toiveita ja ideoita sähköpostitse! Otathan haltuun Kreivin keittiön Facebook ja Instagram tilit, niin pysyt kärryillä kaikesta!

kreivi.jenni@gmail.com

Rakkaudesta ruokaan!