Parmesanlohkopotut

Parmesanlohkopotut
Parmesanlohkopotut

Herkulliset ja helpot parmesanlohkopotut ovat hyvä lisuke. Lisukkeet ovat tärkeä osa ruokailua. Hyvät lisukkeet kruunaavat ruoan!

Parmesanlohkopotut

  • 600 g puikulaperunoita
  • 4 rkl öljyä
  • 1 dl parmesanraastetta
  • suolaa
  • pippuria

Pese perunat ja pilko niistä sopivia lohkoja. Laita lohkot kulhoon ja lisää joukkoon öljy. Lisää vielä puolet parmesanraasteesta ja sekoita ainekset. Laita lohkot pellille sekä lisää niihin reilusti suolaa ja pippuria. Paista uunissa noin 20 minuuttia 220 asteessa. Paistoaika riippuu lohkojen paksuudesta. Tarjoillessa lisää perunoiden päälle loput puolet parmesanraasteesta ja halutessasi koristele yrteillä.

Vinkki! Voit halutessasi käyttää muutakin perunaa. Puikulasta tulee kivan ohuita lohkoja ja kuoresta tulee rapea, joten siksi tykkään sitä käyttää.

Katso muita lisukkeita!