Sipuleissa paahdettu entrecote-pihvi

Entrecote-pihvi
Sipuleissa paahdettu entrecote-pihvi

Herkullinen ja helppo naudan entrecote-pihvi on erittäin hyvä ruoka. Pihvi sopii sekä arkeen että juhlaan. Tarjoile herkullisen kastikkeen ja lisukkeen kanssa.

Sipuleissa paahdettu entrecote-pihvi

  • sipulia
  • valkosipulia
  • entrecote-pihvejä
  • suolaa
  • pippuria
  • yrttimaustetta
  • herneenversoja
  • öljyä ja voita

Ota pihvit huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistoa, mielellään ainakin puoli tuntia ennen. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Lisää pannulle sipulia, valkosipulia ja yrttimaustetta. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 2-3 minuuttia per puoli. Nostele sipuleja pihvin päälle paiston aikana. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Yleensä on pihvin kääntämisen aika, kun pintaan alkaa muodostua punertavia nestepisaroita. Anna pihvin vetäytyä. Laita pihvin päälle sipuleja sekä herneenversoja ja tarjoile.

Vinkki! Pihvin kanssa kannattaa tarjoilla jotain herkullista lisuketta ja kastiketta tai maustevoita, katso resepteistä!

Lisukkeet!

Kastikkeet!

Katso muita naudan reseptejä!