Vuohenjuustoinen kanarisotto

Vuohenjuustoinen kanarisotto
Vuohenjuustoinen kanarisotto

Herkullinen ja helppo vuohenjuustoinen kanarisotto on erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Risotto sopii tosi hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Vuohenjuustoinen kanarisotto

  • 400 g kanafilettä
  • 200g riisiä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 100 g herneitä
  • 5 tl pestoa
  • sitruunan mehua
  • sitruunan kuorta raastettuna
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä

Laita riisit kiehuvaan veteen kasvisliemikuution kanssa ja keitä kunnes ovat kypsiä. Riisien kiehuessa, voit maustaa kanat suolalla sekä pippurilla ja laittaa ne pannulle paistumaan. Pilko sipuli ja paprika. Paista öljyssä pannulla sipulia, paprikaa ja herneitä. Raasta kasvisten joukkoon sitruunan kuorta ja purista sinne myös mehua. Lisää kasviksiin pestoa sekä suolaa ja pippuria. Kun kanafileet ovat kypsiä, leikkaa niistä pieniä suikaleita. Pilko myös vuohenjuusto pieniksi. Yhdistä riisi, kanat, kasvikset ja vuohenjuusto. Sekoita hyvin ja tarkista maku.

Katso muita kanareseptejä!