Yhteistyö Rönkän kanssa!

Yhteistyö Rönkän kanssa!

Tähän alkuun täytyy kyllä heti sanoa, että tämä ei ole mikä tahansa yhteistyö. Tämä on aivan erittäin ihana ja todella toivottu asia! Olen nimittäin ihaillut Rönkää niin kauan kuin muistan. Rönkän lihatuotteet on vain aina ollut parhaita. Maussa todellakin on sen voima. Lihat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja maistuvia. Rönkä tarjoaa laadukkaita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita.

Rönkä on kemiläinen yritys, joka tuottaa lihatuotteita valtakunnallisesti. Tuotteita löytyy myymälöistä ja ravintoloista ympäri Suomen! Kyllä kemiläisenä saa olla todella ylpeä heidän tekemästä laadukkaasta työstä. Jos sinun lähikaupassa ei vielä Rönkän tuotteita ole, niin nykäsehän kauppiasta hihasta ja toivo valikoimiin! Lähdin yhteistyöhön mukaan erittäin iloisin mielin ja olen mielelläni mukana jakamassa tietoutta Rönkän tuotteista.

Arki ei sinänsä muutu, kun olen Rönkän tuotteita käyttänyt ruoanlaitossa aina muutenkin. Yhteistyömme tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Kreivin keittiössä aletaan loihtimaan reseptejä Rönkän käyttöön. Jatkossa Rönkän nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan alkaa ilmestyä Kreivin keittiössä loihdittua reseptiikkaa ja kuvia. Tosi huippua päästä tuottamaan sisältöä heille! Voi sitä ylpeyden tunnetta, kun juuri lisäsin Rönkän logon nettisivuilleni. Tästä tulee mahtavaa!

Varoitus! Luvassa on todella herkullisia kuvia ja reseptejä!

Rönkän nettisivut!