Texmex-pelti

Texmex-pelti
Texmex-pelti

Herkullinen ja helppo naudan texmex-pelti on erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Pelti sopii sekä arkeen että juhlaan. Nachopelti on hyvä elokuvaherkku!

Texmex-pelti

  • 400g Rönkän naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 tomaattia
  • tacomausteseos
  • 1 chili
  • 1 punasipuli
  • 2 maissia
  • jalapenoja
  • nachoja
  • tomaattiterttu
  • lime
  • herneenversoja
  • kastikkeita (esimerkiksi salsakastike, cheddardippi, guacamoledippi, jalapeno-valkosipulidippi)

Kuori ja pilko sipuli. Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Pese ja pilko tomaatti, lisää jauhelihan sekaan. Lisää jauhelihan joukkoon mausteseos ja hieman vettä. Sekoita hyvin ja anna kiehua hetken. Laita pellille reilusti nachoja ja kaada jauhelihat päälle. Pese ja pilko chili sekä punasipuli, lisää pellille. Katkaise maissit ja lisää nekin pellille. Pese tomaattiterttu ja lisää joukkoon. Ripottele päälle myös jalapenoja ja haluamiasi kastikkeita. Paista uunissa 250 asteessa kymmenen minuuttia. Lisää pellille limen palasia ja herneenversoja. Tarjoile haluamiesi kastikkeiden kanssa.

Katso muita naudan reseptejä!