Herkullinen ja helppo naudan sisäfileesalaatti on erittäin hyvä ruoka. Sisäfileesalaatti sopii hienosti sekä arkeen että juhlaan.
Naudan sisäfileesalaatti
- Rönkän naudan sisäfilettä
- öljyä / voita
- suolaa
- pippuria
- salaattia
- pinaattia
- kirsikkatomaattia
- mozzarellaa
- cashewpähkinää
- pestoa
Ota pihvit huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistoa, mielellään ainakin puoli tuntia ennen. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Aloita salaatin valmistaminen pesemällä kasvikset. Pilko kulhoon salaattia ja tomaattia. Lisää pinaattia, mozzarellaa ja cashewpähkinää. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Halutessasi voit lisätä pannulle myös esimerkiksi jotain yrttiä tai valkosipulia. Lisää pihvit pannulle ja paista noin 2-4 minuuttia per puoli. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Yleensä on pihvin kääntämisen aika, kun pintaan alkaa muodostua punertavia nestepisaroita. Keskimäärin itse paistan 3 minuuttia, jolloin pihvistä tulee kypsyydeltään medium. Anna pihvin vetäytyä ja leikkaa siivuiksi. Laita siivut salaatin päälle ja lisää vielä pestoa.