Miksi Kreivin keittiö?

Miksipäs ei?

Ensinnäkin ruoanlaitto ja leivonta on aina ollut tosi lähellä sydäntä. On tullut kirjoiteltua omia reseptejä tahraisiin ja taikinaisiin paperivihkoihin ja aina on ollut se tarvittava resepti hukassa. Ja suurin osa lempiruoista on ollut ihan vaan omassa päässä. Nettisivuille reseptien kerääminen tulee helpottamaan arkea kovasti. Myös useat ihmiset ovat kyselleet reseptien perään, joten tämä tulee helpottamaan sitäkin!

Tällaisen nettisivun ja somekanavien perustaminen on ollut jo vuosia haaveissa, mutta kiireiden takia se on aina vain siirtynyt. Nyt tuli sellainen elämäntilanne, että tälle löytyi hyvin aikaa! Kreivin keittiön tarkoitus on tuoda kaikille monipuolisia reseptejä arkeen ja juhlaan. Reseptit ovat gluteenittomia ja niissä on aina vaihtoehtoja myös ei-gluteenittomille.

Ruoanlaiton ja kokkaamisen lisäksi olen aina tykännyt valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Kesät vietän yleensä takapihalla puutarhassa touhuillessa ja totta kai grillaillessa. Lempiharrastuksiin kuuluu myös remontointi ja nikkarointi. Heti kun lumet sulavat, niin tavoitteena on alkaa rakentamaan ihan uutta pergolan tapaista kesämajaa. Näistä kuulette varmasti lisää myöhemmin!

Kreivin keittiön avulla haluan inspriroida ja kannustaa ihmisiä viettämään enemmän aikaa keittiössä. Ainakin itselle ne onnistumisen fiilikset ja hyvän ruoan nautinnot ovat parasta terapiaa. Kyllä arjesta saa tehtyä paljon mukavampaa, kun nauttii hyvästä ruoasta ja muistaa herkutellakin!

Jenni Kreivi
6.4.2020