Herkulliset ja helpot naudan sisäfileevartaat ovat erittäin hyvä kesän grilliruoka. Vartaat sopivat sekä arkeen että juhlaan.
Naudan sisäfileevartaat
- Rönkän naudan sisäfilettä
- paprikaa
- punasipulia
- oliiviöljyä
- valkosipulia
- timjamia
- suolaa
- pippuria
Pilko liha kuutioiksi. Sekoita öljyn sekaan tuoretta timjamia, suolaa, pippuria ja murskattua valkosipulia. Laita lihat marinoitumaan maustettuun öljyyn. Pese ja pilko paprika ja punasipuli. Laita aineksia vuorotellen vartaisiin. Sivele lopuksi vartaat vielä mausteöljyllä ja ripottele päälle suolaa sekä pippuria. Anna vartaiden maustua hetki. Grillaa vartaat grillissä, nuotiossa tai takassa. Paistoaika riippuu lämpötilasta, mutta noin 4-6 minuuttia. Sisäfilee saa jäädä kypsyydeltään mediumiksi.