Chili-mozzarellapallerot

Chili-mozzarellapallerot
Chili-mozzarellapallerot

Herkulliset ja helpot chili-mozzarellapallerot ovat hyvä lisuke. Lisukkeet ovat tärkeä osa ruokailua. Hyvät lisukkeet kruunaavat ruoan!

Chili-mozzarellapallerot

  • pienet mozzarellapallot
  • 2 kananmunaa
  • 1,5 dl gluteenitonta korppujauhoa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl chilijauhetta
  • 1 tl yrttimaustetta

Kuivaa mozzarellapallot. Laita kulhoon kananmunat ja sekoita ne. Lisää toiseen kulhoon korppujauho ja mausteet ja sekoita ne. Pyöräytä mozzarella kananmunassa. Sen jälkeen pyöräytä korppujauhoseoksessa ja laita sitä mukaa lautaselle. Suosittelen että aina toisella kädellä kosket kananmunaan ja toisella kädellä korppujauhoon. Tällä voit välttää paneroidut sormenpäät! Laita tämän jälkeen mozzarellat muutamaksi minuutiksi pakasteeseen. Toista tämä yhteensä kolme kertaa. Hyvä panerointi ja hetken pakastaminen varmistaa sen, etteivät pallerot rikkoudu uunissa ja juusto leviä. Paista uunissa noin 7 minuuttia 220 asteessa. Suosittelen loppuvaiheessa seuraamaan paistumista uunin lähellä. Jos jostain pallerosta alkaa juusto valua ulos, niin pallerot voi ottaa jo pois.

Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, voit halutessasi käyttää myös normaalia korppujauhoa!

Katso muita lisukkeita!