Poronkäristys

Poronkäristys
Poronkäristys

Herkullinen ja helppo poronkäristys on erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Herkullinen käristys sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Poronkäristys

  • 400 g Rönkän poronkäristystä
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 4 dl vettä
  • voita
  • suolaa
  • pippuria
  • rosmariinia

Kuori ja pilko sipulit sekä valkosipulit. Paista pannulla voissa käristyslihat, sipulit ja valkosipulit. Lisää reilusti suolaa ja pippuria. Laita ainekset pataan veden kanssa ja lisää vielä pilkottua rosmariinia. Paista käristystä uunissa 180 asteessa noin kaksi tuntia. Sekoita käristystä välillä ja tarvittaessa lisää mausteita. Tarjoile esimerkiksi suolakurkkujen, perunamuusin ja puolukka-rosmariinikastikkeen kanssa!

Lisukkeet!

Katso muita riistareseptejä!