Naudan sisäfileepihvit

Naudan sisäfileepihvit
Naudan sisäfileepihvit

Herkulliset ja helpot naudan sisäfileepihvit ovat erittäin hyvä ruoka. Pihvit sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Naudan sisäfileepihvit

  • naudan sisäfileepihvit
  • öljyä / voita
  • pippuria
  • suolaa

Ota pihvit huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistoa, mielellään ainakin tunti ennen. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Halutessasi voit lisätä pannulle myös esimerkiksi jotain yrttiä tai valkosipulia. Lisää pihvit pannulle ja paista kuumalla pannulla noin minuutti per puoli, jotta pihvi saa hyvän pinnan. Paista tämän jälkeen pihvejä uunissa 200 asteessa noin 5-9 minuuttia. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Anna vetäytyä foliossa muutama minuutti ja tarjoile.

Vinkki! Pihvin kanssa kannattaa tarjoilla jotain herkullista lisuketta ja kastiketta tai maustevoita, katso resepteistä!

Lisukkeet!

Kastikkeet!

Katso muita naudan reseptejä!