Grillikylki

Grillikylki
Grillikylki

Grillikylki

  • porsaan grillikylkeä
  • valkosipulia
  • chilijauhetta
  • grillimauste
  • pippuria
  • suolaa
  • öljyä

Kuivaa lihan pinta ja hiero siihen reilusti suolaa ja pippuria. Murskaa valkosipuli ja sekoita siihen öljyä. Valele liha valkosipuliöljyllä. Lisää pintaan vielä grillimaustetta ja ripaus chilijauhetta. Anna lihan maustua vähintään tunti huoneenlämmössä. Voit halutessasi lisätä mausteet jo edellisenä päivänä ja antaa maustua yön yli. Siinä tapauksessa ota kuitenkin liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistamista. Laita kylki vuokaan ja peitä se foliolla. Paista uunissa 150 asteessa kolme tuntia. Tämän jälkeen grillaa kylkeä joko avotulella tai grillissä, jolloin saat hyvän pinnan lihaan. Leikkaa kylki paloiksi ja tarjoile jonkun herkullisen lisukkeen kanssa!