Fetajuustoinen uunikana

Fetajuustoinen uunikana
Fetajuustoinen uunikana

Herkullinen ja helppo fetajuustoinen uunikana on erittäin hyvä ja maistuva ruoka. Uunikana sopii tosi hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Fetajuustoinen uunikana

  • kanafileet
  • kirsikkatomaatit
  • fetajuustoa
  • pestoa
  • oliiviöljyä
  • yrttimaustetta
  • suolaa
  • pippuria

Ota kanafileet huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Jos fileet ovat isoja, niin pilko niitä hieman pienemmiksi paloiksi. Mausta kanat suolalla, pippurilla ja yrttimausteella. Paista kanoja öljyssä sen verran, että niihin tulee kaunis paistunut pinta. Kanojen paistuessa, pilko kirsikkatomaatit ja fetajuusto. Laita kanat uunivuokaan ja levitä joukkoon tomaatit sekä fetajuusto. Ripottele päälle runsaasti pestoa ja oliiviöljyä. Lisää päälle vielä hieman mausteita. Paista uunissa noin 15-20 minuuttia 220 asteessa. Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa!

Katso muita kanareseptejä!