Lohileipäpalat

Lohileipäpalat
Lohileipäpalat

Herkulliset ja helpot lohileipäpalat ovat hyvä alkupala. Alkupalat ovat tärkeä osa ruokailua. Alkupala herättää ruokahalun!

Lohileipäpalat

  • Paraspala siemenleipää
  • 200 g kylmäsavugraavilohta
  • 200 g kylmäsavulohi- tuorejuustoa
  • 200g ranskankermaa
  • 1 punasipuli
  • 1 sitruunan kuori
  • tilliä
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Jätä osa lohesta koristelua varten syrjään. Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi ja hienonna tuoretta tilliä. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Lisää joukkoon lohi, punasipuli ja tilli. Pese sitruuna ja raasta kuorta seokseen. Sekoittele ja lisää suolaa sekä pippuria oman maun mukaan. Anna seoksen maustua jääkaapissa. Leikkaa Paraspalan leivät pieniksi neliöiksi ja lisää leiville lohiseosta. Koristele lohileipäpalat lohella ja tillillä.

Katso muita jouluun liittyviä reseptejä!

Katso muita alkupaloja!