Vuohenjuustoinen kanapasta

Vuohenjuustoinen kanapasta
Vuohenjuustoinen kanapasta

Vuohenjuustoinen kanapasta

  • 400 g kanafilettä
  • 200 g gluteenitonta spagettia
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 100 g hienonnettua lehtikaalta
  • 5 tl pestoa
  • kirsikkatomaatteja
  • suolaa
  • pippuria

Laita spagetit kiehuvaan veteen suolan kanssa ja keitä kunnes ovat kypsiä. Ainekset sekoittuvat lopussa paremmin, jos spagetti on katkaistu kahteen tai kolmeen osaan. Spagettien kiehuessa, voit maustaa kanat suolalla sekä pippurilla ja laittaa ne pannulle paistumaan. Pilko sipuli, paprika ja kirsikkatomaatit. Paista öljyssä pannulla sipulia ja paprikaa. Lisää hetken päästä joukkoon lehtikaali ja kirsikkatomaatit. Lisää kasviksiin pestoa sekä suolaa ja pippuria. Kun kanafileet ovat kypsiä, leikkaa niistä pieniä suikaleita. Pilko myös vuohenjuusto pieniksi. Yhdistä spagetit, kanat, kasvikset ja vuohenjuusto. Sekoita hyvin ja tarkista maku.

Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, niin voit käyttää vehnäspagettia!