Lehtipihvi savuporomoussella

Lehtipihvi savuporomoussella
Lehtipihvi savuporomoussella

Herkullinen naudan lehtipihvi savuporomoussella on erittäin hyvä ruoka. Lehtipihvi sopii sekä arkeen että juhlaan. Savuporomousse tuo ruokaan hyvin makua!

Lehtipihvi savuporomoussella

  • naudan lehtipihvejä
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • savupororouhetta
  • smetanaa tai ranskankermaa
  • yrttinen valkosipulivoi

Ota pihvit huoneenlämpöön. Valmista yrttinen valkosipulivoi valmiiksi. Sekoita smetanaan tai ranskankermaan savupororouhetta. Yleensä pororouhe on valmiiksi maustettua, jolloin suolaa ei tarvitse lisätä. Testaa maku maistamalla. Lisää pihveihin suolaa ja pippuria. Paista lehtipihvit öljyssä noin 1 minuutin per puoli. Taita pihvi ja laita sisälle savuporomoussea. Lisää pihvin päälle valkosipulivoi. Tarjoile jonkin herkullisen lisukkeen kanssa!

Lisukkeet!

Kastikkeet!

Katso muita naudan reseptejä!