Vuohenjuusto-lohileivät

Vuohenjuusto-lohileivät
Vuohenjuusto-lohileivät

Herkulliset ja helpot vuohenjuusto-lohileivät ovat hyvä alkupala. Alkupalat ovat tärkeä osa ruokailua. Alkupala herättää ruokahalun!

Vuohenjuusto-lohileivät

  • gluteenitonta leipää (käytin itsetehtyä limppua)
  • öljyä / voita
  • ranskankermaa
  • pehmeää vuohenjuustoa
  • kylmäsavustettua lohta
  • saksanpähkinöitä
  • tuoretta oreganoa tai tilliä

Leikkaa leivät sopivan kokoisiksi paloiksi. Halutessasi voit leikata leivästä reunat pois. Paista leivät öljyssä tai voissa pannulla, kunnes ne saavat väriä ja rapeutta pintaan. Nosta leivät jääkaappiin jäähtymään. Leikkaa kylmäsavulohesta sopivan kokoisia palasia. Sekoita suunnilleen sama määrä ranskankermaa ja pehmeää vuohenjuustoa sekaisin. Jotta vuohenjuusto sekoittuu tasaisesti, kannattaa käyttää tuorejuustomaista levittyvää vuohenjuustoa. Kun leivät ovat jäähtyneet, voit pursottaa moussea leivälle. Lisää päälle lohta, saksanpähkinä ja oreganoa tai tilliä.

Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, voit käyttää muutakin leipää! Myöhemmin voit paistaa myös leipien reunasuikaleet ja dippailla niitä mahdollisesti ylijääneessä moussessa. Halutessasi voit tehdä leivät isompana versiona, jolloin ne ovat hyvä välipala!

Katso muita alkupaloja!