Vuohenjuusto-rapuleivät

Vuohenjuusto-rapuleivät
Vuohenjuusto-rapuleivät

Herkulliset ja helpot vuohenjuusto-rapuleivät ovat hyvä alkupala. Alkupalat ovat tärkeä osa ruokailua. Alkupala herättää ruokahalun!

Vuohenjuusto-rapuleivät

  • gluteenitonta tummaa leipää
  • öljyä / voita
  • ranskankermaa
  • pehmeää vuohenjuustoa
  • isoja katkarapuja
  • tuoretta oreganoa

Sulata ravut siivilässä ja anna ylimääräisen nesteen valua pois. Leikkaa leivistä reunat pois ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. Paista leivät öljyssä tai voissa pannulla, kunnes ne saavat väriä ja rapeutta pintaan. Nosta leivät jääkaappiin jäähtymään. Sekoita suunnilleen sama määrä ranskankermaa ja pehmeää vuohenjuustoa sekaisin. Jotta vuohenjuusto sekoittuu tasaisesti, kannattaa käyttää tuorejuustomaista levittyvää vuohenjuustoa. Kun leivät ovat jäähtyneet, voit pursottaa moussea leivälle. Lisää päälle katkarapuja ja oreganoa.

Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, voit käyttää muutakin leipää! Myöhemmin voit paistaa myös leipien reunasuikaleet ja dippailla niitä mahdollisesti ylijääneessä moussessa. Halutessasi voit tehdä leivät isompana versiona, jolloin ne ovat hyvä välipala!

Katso muita alkupaloja!