Naudan ulkofileepihvi

Naudan ulkofileepihvi
Naudan ulkofileepihvi

Herkullinen ja helppo naudan ulkofileepihvi on erittäin hyvä ruoka. Pihvi sopii sekä arkeen että juhlaan. Tarjoile herkullisen kastikkeen ja lisukkeen kanssa.

Naudan ulkofileepihvi

  • Rönkän naudan ulkofileepihvejä
  • öljyä / voita
  • suolaa
  • pippuria
  • rosmariinia

Ota pihvit huoneen lämpöön puoli tuntia ennen paistoa. Kuivaa lihan pinta ja hiero molemmin puolin suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla öljyä ja voita. Lisää pannulle myös pilkottua tuoretta rosmariinia. Lisää pihvit kuumalle pannulle ja paista noin 2-4 minuuttia per puoli. Paistoaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyydestä. Yleensä on pihvin kääntämisen aika, kun pintaan alkaa muodostua punertavia nestepisaroita. Anna pihvin vetäytyä foliossa hetki.

Vinkki! Pihvin kanssa kannattaa tarjoilla jotain herkullista lisuketta ja kastiketta tai maustevoita, katso resepteistä!

Lisukkeet!

Kastikkeet!

Katso muita naudan reseptejä!