Herkullinen ja helppo rouskuva granola on erittäin hyvä ja maistuva välipala. Granola sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan.
Rouskuva granola
- 3 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 3 dl pähkinöitä
- 1 dl kookoshiutaleita
- 2 dl siemeniä
- 4 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl siirappia
- 2 rkl hunajaa
- suolaa
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperille uunipellille. Ripottele päälle hieman suolaa. Paahda aineksia uunissa 160 asteessa noin puoli tuntia. Anna granolan jäähtyä ja laita johonkin astiaan. Granolaa voi syödä välipalana esimerkiksi jugurtin tai puuron kanssa.
Vinkki! Jos et halua tehdä gluteenittomana, niin voit käyttää normaaleja kaurahiutaleita!